Over

Asfaltproductie de Eem is opgericht in de jaren ‘60 van de vorige eeuw. Sinds die tijd zijn wij continu in ontwikkeling om onze productiemethodes beter, duurzamer en efficiënter te maken. En ook de producten die we maken gaan met de tijd mee. We experimenteren, innoveren, halen en delen kennis. Wij staan op met asfalt en gaan ermee naar bed. Zodat wij optimaal kunnen voldoen aan jouw wensen.

Ons team

Het team van APE bestaat uit zeven enthousiaste medewerkers. Jaarlijks produceren wij rond de 275.000 ton asfalt. Ons team zorgt ervoor dat het gehele proces van bestellen, plannen, samenstellen, productie en levering uitstekend verloopt zodat wij onze klanten kunnen voorzien van het beste asfalt op ieder moment. Bovendien staan wij altijd klaar voor gedegen advies.

Ons team

Ons laboratorium

We beschikken over een volledig uitgerust laboratorium waar wij met onze ervaren laboranten en geavanceerde apparatuur nieuwe asfaltconcepten ontwikkelen. De mogelijkheden van asfalt zijn eindeloos. Wil je CO₂ neutraal, gekleurd, onderhoudsarm of stil asfalt? Of misschien een combinatie? Wij denken graag mee om aan je specifieke wens te voldoen.

Ons laboratorium